Nip First Moments

First Moments steklenička za dojenčke s silikonskim cucljem velikosti S, 150 ml, motiv rak

13.13 

Otroška steklenička Nip First Moments je zasnovana za mamice, ki želijo dojenje združiti s hranjenjem po steklenički. Izjemno mehak cucelj v obliki prsi vam in otroku olajša prehod iz hranjenja s prsi na stekleničko.

 

Široki cuclji, v obliki prsi, omogočajo kar se da naraven oprijem. Ventil Anti-Colic je zasnovan tako, da zmanjšuje težave s hranjenjem, na primer kolike. Ergonomska oblika za enostaven oprijem, tudi za majhne rokice. Le nekaj delov za enostavno čiščenje in sestavljanje. Dodan pokrovček za zapiranje stekleničke, ki omogoča lažji transport ali zamrzovanje vsebine v steklenički. Priporočajo jih patronažne sestre in babice.

 

100% umetna masa, brez vsebnosti BPA. Steklenice so proizvedene v skladu z EN 14350 in so jih preizkusili neodvisni inštituti.

Šifra: NIP-150-R Kategorija:

Opis

Prvi trenutki na vajini skupni poti so najpomembnejši. Vsi vem, da so tudi težki. Že 4. generacije, več kot 85 let, se trudimo, da bi vam olajšali vaše začetne težave. S pomočjo izkušenj so razvili izdelke First Moment, ki pripomorejo k vašemu in dojenčkovemu boljšemu počutju, so enostavne
za uporabo in kar je pomembno so prilagojene otrokovim potrebam. Za brezskrben začetek. Že od začetka.

Pomembna navodila za uporabo steklenic First Moments

Prosimo vas, da pred uporabo natančno preberete navodila in jih varno hranite za kasnejšo uporabo.

Pomembno: Dojenje je najboljše za dojenčke.

Priprava:

Med pripravo hrane ali čajev, vedno upoštevajte temperaturo, ki jo predpisuje proizvajalec. Zaradi ohranjanja vitaminov in hranilnih snovi temperatura ne sme preseči 60°C. Stekleničke, napolnjene s hrano ali vodo, ne vstavljajte v mikrovalovno pečico (nevarnost eksplozije/poškodbe materiala). Neenakomerno segrevanje, lahko povzroči nevarnost oparin!

Steklenice naj bodo pri segrevanju vedno odprte (nevarnost eksplozije). Prosimo, pred vsako uporabo nežno stisnite ventil in luknjo za pitje, in s tem omogočite njihovo prepustnost. Hrano in pijačo pripravljajte izključno po priporočilih proizvajalca. Od 5. meseca starosti otroka postopoma
navajajte na lonček za učenje pitja. Hlajenje zaprte PP steklenice, ki je napolnjena z vročo tekočino (> 80°C), lahko trajno poškoduje steklenico.

Čiščenje steklenic, cucljev in pribora:

Pred prvo uporabo artikel prekuhavajte (5 minut). Pazite daje pri prekuhavanju v posodi vedno dovolj vode, da se cuclji in steklenice ne poškodujejo, za popolno higieno artikel temeljito operite v blagem detergentu in sterilizirajte pred vsako nadaljnjo uporabo. Za steriliziranje priporočamo uporabo sterilizatorja. Pred prekuhavanjem ali sterilizacijo (temperature nad 80 °C), steklenico vedno razstavite v posamezne dele in jo pustite odprto, saj lahko pride do deformacije.

Določene sestavine pijač lahko povzročijo obarvanje materiala ali povzročijo močan vonj. To sicer ne vpliva na uporabnost ali varnost stekleničke. Vse razen silikonske cuclje lahko perete v pomivalnem stroju. Stekleničke ne postavljajte v mikrovalovne pečice, ker lahko s tem poškodujete material.

Za varnost in zdravje vašega otroka:

OPOZORILO! Izdelek vedno uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Cuclja za hranjenje nikoli ne uporabljajte kot tolažilno dudo. Pogosto in dolgotrajno sesanje povzroča zobno gnilobo. To še posebej velja za vse sladke pijače in sadno/zelenjavne sokove. Pred hranjenjem vedno preverite temperaturo hrane. Cucelj preverite pred vsako uporabo, povlecite ga v vse smeri, posebej pri otrocih, ki že imajo zobe.

Pri najmanjših razpokah, nagriženosti ali vidnem staranju (lepljiv, nabrekel, razpokan), zamenjajte cucelj, ker se lahko odcepijo posamezni deli in jih otrok lahko pogoltne. Iz higienskih in varnostnih razlogov zamenjajte cucelj po 1- 2 mesecih uporabe.

Cuclja ne izpostavljajte neposrednemu sončnemu obsevanju ali toploti in ga ne puščajte v razkužilih (raztopinah za sterilizacijo) dlje kot je priporočeno, ker se lahko poškodujejo. Hraniti na čistem, temnem in suhem mestu. Ne namakajte v zdravila! Če je notranjost steklenice poškodovana (opraskana) jo zamenjajte zaradi higienskih razlogov. Za izdelke,ki vsebujejo pokrovček za zapiranje ali zaščitni pokrov: Vse sestavne dele, ki jih ne uporabljate, hranite zunaj dosega otrok. Za Cuclji iz lateksa so narejeno iz naravne gume, ki lahko povzroči alergijsko reakcijo.

Steklenice so proizvedene v skladu z EN 14350 in so jih preizkusili neodvisni inštituti. V primeru reklamacij pošljite plastenko z embalažo.

Otroška steklenička Nip First Moments je zasnovana za mamice, ki želijo dojenje združiti s hranjenjem po steklenički. Izjemno mehak cucelj v obliki prsi vam in otroku olajša prehod iz hranjenja s prsi na stekleničko.

  • Široki cuclji, v obliki prsi, omogočajo kar se da naraven oprijem.
  • Izjemno mehki cuclji v obliki materinih prsi.
  • Ventil Anti-Colic je zasnovan tako, da zmanjšuje težave s hranjenjem, na primer kolike.
  • Ergonomska oblika za enostaven oprijem, tudi za majhne rokice.
  • Le nekaj delov za enostavno čiščenje in sestavljanje.
  • Dodan pokrovček za zapiranje stekleničke, ki omogoča lažji transport ali zamrzovanje vsebine v steklenički.
  • Brez vsebnosti BPA.
  • Priporočajo jih patronažne sestre in babice.

Proizvajalec: Nürnberg Gummi Babyartikel GmbH, Breitenloher Weg 6, 91166 Georgensgmünd, Nemčija
Uvoznik: IFAA, d.o.o., Trg 12, 3312 Prebold, Slovenija